Wat kun je met STKKR?

 

STKKR verlegt de grenzen van AFAS

Gebruikers van AFAS willen het maximale uit de ERP-software halen. Hierdoor loop je wel eens tegen grenzen aan. STKKR verlegt de grenzen van AFAS en zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen nóg efficiënter kunnen verlopen.

Wat is één Stkkr?

Met een Stkkr kun je data uit AFAS ophalen, deze data bewerken en daarna weer updaten in AFAS. Door middel van een GetConnector haal je de data op uit AFAS. Deze data kun je precies zo inrichten als jij wilt. Door middel van een UpdateConnector plaatst je deze data weer terug. Hierdoor worden processen in AFAS geautomatiseerd. Een Stkkr is dus een verbinding waarbij een GetConnector met een UpdateConnector wordt verbonden. Iedere Stkkr telt als één Stkkr in je Stkkr pakket. 

Onze enige beperking is jouw creativiteit

Ieder bedrijf heeft haar eigen wensen wat betreft AFAS. STKKR kan aan iedere wens voldoen. Je kunt iedere Stkkr namelijk precies zo inrichten als jij wilt. Het maakt niet uit in welke branche je opereert of welke module in AFAS jij wilt bewerken. Zo creatief als jij kunt denken, zo creatief kun je jouw Stkkrs inrichten. Daag ons uit!

Voorbeelden per AFAS module

Met STKKR kun je oneindig veel Stkkrs creëeren. Om deze Stkkrs overzichtelijk te maken zijn ze net zo ingedeeld als de modules in AFAS. Zo hebben wij Stkkrs voor de onderstaande modules. Klik op de module voor meer informatie en bijbehorende voorbeelden van Stkkrs voor deze module.

Stkkr pakketten

Door verschillende wensen wat betreft automatisering heeft STKKR verschillende pakketten ontwikkeld. Deze pakketten verschillen slechts enkel in het aantal Stkkrs dat het pakket bevat. Het aantal Stkkrs per pakket varieert van 2 (met een gratis abonnement!) tot 50. Bekijk hier onze diverse pakketten.

Functionaliteiten van STKKR

Naast het werken met Get- en UpdateConnectoren van en naar AFAS bieden wij nog vijf andere Stkkr functionaliteiten: 

 • Mailen van AFAS rapportages
  Binnen AFAS kun je een rapport maken. Denk aan een omzetrapportage, informatie over verzuim/verlof of een financiële kolommenbalans. Dezer rapporten kunnen via STKKR middels een taakplanner automatisch gemaild worden naar geselecteerde gebruikers. Op deze manier breng je data naar gebruikers in plaats van dat je de data op moet halen.
 • Exporteren van data uit AFAS naar FTP
  Het is binnen STKKR mogelijk om een export van een getconnector, als CSV bestand, te plaatsen op een FTP server. Handig voor een koppeling met een ander systeem dat geen directe koppeling heeft met AFAS.
 • Importeren van data vanaf FTP of lokaal
  Met STKKR ben je in staat om laagdrempelige koppelingen te maken o.b.v. CSV bestanden over een FTP(S) server. Dit is speciaal beschikbaar voor paketten die de API functionaliteit van AFAS niet kunnen aanroepen. Ideaal om zonder al teveel ontwikkelkosten toch te kunnen koppelen.
  Daarnaast kun je ook handmatig een .CSV bestand verwerken. Dit is perfect voor alle ‘imports’ die AFAS nog niet via de importmodule aanbieden maar wel binnen de updateconnector. Denk aan het updaten van nacalculatieregels of het importeren van factuurtermijnen.
  Deze functionaliteit is uiteraard ook perfect om gecontroleerd en snel conversies uit te voeren!
 • Importeren van wisselkoersen in AFAS
  Werkt jouw organisaties met meerdere valuta’s? Stel STKKR dan in voor het synchroniseren van de valuta’s! STKKR koppelt rechtstreeks de Europese centrale bank aan AFAS.
 • iDeal koppeling met AFAS
  Met STKKR is het mogelijk om bij een factuur een iDeal betaallink toe te voegen. Deze link voeg je toe aan een mail. Hierdoor kan een klant direct afrekenen door middel van Mollie. Naast de betaallink handelt STKKR ook de financiële mutatie in AFAS af. Na een succesvolle betaling wordt de factuur afgeletterd tegen een kruispost rekening!

Vraag een gratis demo

Wil je nog meer weten over STKKR? We vertellen je graag ons verhaal aan de hand van een telefoongesprek of demo op locatie. Vraag nu een demo aan.