AFAS koppelingen maak je zelf met STKKR

Wil je de kracht van ERP ten volle benutten? STKKR helpt deze ambitie te verwezenlijken! Echter, ERP beperkt je soms in de mogelijkheden; de samenwerking tussen de modules is soms nét niet optimaal voor jouw specifieke processen.

Vanuit de ervaring met intensieve koppeltrajecten is STKKR bedacht. Koppeltrajecten duren vaak lang, zijn duur en je bent altijd afhankelijk van die éne ontwikkelaar. Wij dachten, dit moet makkelijker kunnen! Zo is STKKR ontstaan. Dé tool waarmee AFAS gebruikers, zelfstandig, instaat zijn deze software nog beter te laten werken zonder te programmeren! 

STKKR is een eenvoudige cloud tool met 100% focus op AFAS Profit. Dankzij koppelingen tussen GetConnectoren en UpdateConnectoren ben je in staat processen nog verder te automatiseren. In hippe termen: STKKR is een echte Robotic proces automation (RPA) tool. 

STKKR is dé tool als het gaat om AFAS processen een stap verder helpen. Door het automatiseren van routinematige klussen hebben medewerkers meer tijd over voor de zaken die er echt toe doen! De voordelen van STKKR zijn groot. Lees ze hieronder. 

1. Besparing van kosten 

STKKR automatiseert processen voor haar gebruikers. Bij het kopiëren van adresgegevens moest een gebruiker bijvoorbeeld eerst switchen tussen het ene en het andere scherm. Nu neemt het systeem automatisch de adresgegevens over. Hoeveel voordeel dit oplevert, varieert natuurlijk per bedrijf. We kennen voorbeelden van een reductie van 40 uur per week voor één klant!

2. Minder fouten gemaakt

Het werk wordt niet alleen met de snelheid van een computer gedaan en kan 24 uur per dag draaien, STKKR zorgt ook voor minder fouten in het proces. Door het proces te automatiseren wordt het vrij gemaakt van menselijke fouten.

3. Minder personeel nodig

Hoe concreter het proces en hoe meer mensen er nodig zijn, hoe groter de besparing met STKKR. Medewerkers worden vrij gemaakt van administratieve handelingen die veel tijd vergen. In deze conjunctuur, waar veel bedrijven moeite hebben om talent aan zich te binden, is het dus zaak deze assets zo goed mogelijk in te zetten en niet te belasten met “dom” werk. Hoe mooi is het als je jouw medewerkers ook echt kunt inzetten voor de taken waar je ze voor nodig hebt? 

4. Hogere medewerkerstevredenheid 

Hoewel medewerkers vaak angstig zijn dat automatisering hun werk overbodig maakt, zorgt de technologie er juist voor dat de medewerker meer tijd krijgt om zich te richten op taken waarin hij het verschil maakt. In de praktijk zie je dat de routine- en saaie taken bij medewerkers worden weggehaald. In de meeste gevallen kan de medewerker eindelijk zijn functie uitvoeren waar hij voor is aangenomen. Daardoor stijgt de medewerkerstevredenheid en dus de arbeidsproductiviteit. 

 

Moeilijk? 

STKKR is een eenvoudige tool. Als jij kennis hebt van het bouwen van gegevensverzamelingen kom je er met onze KB helemaal uit! Bouw jouw eigen AFAS koppelingen middels Get- en UpdateConnectoren binnen 30 minuten! Benieuwd naar hoe STKKR jou verder kan helpen? Op onze voorbeeldpagina vind je talloze voorbeelden.

STKKR is een standaardoplossing. Biedt deze oplossing niet volledig de oplossing waar je naar op zoek bent? Dan is een maatwerk oplossing ook mogelijk.