Wat is STKKR? 

 

STKKR verlegt de grenzen van AFAS. Iedere gebruiker van AFAS wil het maximale uit de ERP-software halen. Hierdoor loop je ook wel eens tegen grenzen van de software aan. STKKR verlegt deze grenzen en zorgt ervoor jouw bedrijfsprocessen nóg efficiënter verlopen. Op deze pagina vertellen we je precies wat STKKR is.

Wat is één Stkkr?

Met een Stkkr kun je data uit AFAS ophalen, deze data bewerken en daarna weer updaten in AFAS. Door middel van een GetConnector haal je de data op uit AFAS. Deze data kun je precies zo inrichten als jij wilt. Door middel van een UpdateConnector plaatst je deze data weer terug. Hierdoor worden processen in AFAS geautomatiseerd. Een Stkkr is dus een verbinding waarbij een GetConnector met een UpdateConnector wordt verbonden. Iedere Stkkr telt als één Stkkr in je STKKR pakket. 

Hoe creatief ben jij?

Ieder bedrijf heeft haar eigen wensen wat betreft AFAS. STKKR kan aan bijna iedere wens voldoen. Een Stkkr kun je precies zo inrichten als jij wilt. Het maakt niet uit in welke branche je opereert of welke module in AFAS jij wilt bewerken. Zo creatief als jij kunt denken, zo creatief kun je jouw Stkkrs inrichten. Daag ons uit!

Voorbeelden per module

Met STKKR kun je oneindig veel Stkkrs creëeren. Om deze voorbeelden overzichtelijk te maken zijn ze net zo ingedeeld als de modules in AFAS. Zo hebben wij voorbeelden voor onderstaande modules. Klik op de module voor meer informatie en bijbehorende voorbeelden van Stkkrs voordeze module. Op deze pagina kun je alle voorbeelden in één overzicht bekijken. 

Maatwerkoplossingen

Met STKKR automatiseer je AFAS eenvoudig nog verder, zonder te programmeren! In 90% van de gevallen voldoet de standaardoplossing aan de vraag van onze klanten. Is het niet mogelijk om jouw wens met STKKR in te richten? Daag ons uit!

Op verzoek breiden we onze standaard software uit. Lukt dat niet dan zit er een team van ontwikkelaars mét AFAS expertise voor je klaar.  Wij gaan graag met je in gesprek om jouw wensen te bespreken en deze in AFAS in te richten. Lees hier meer over maatwerkoplossingen of neem contact met ons op. 

Start gratis met STKKR!

Ben jij benieuwd of STKKR wat voor jou is? Test het uit met ons free-abonnement.
Dit pakket is maandelijks opzegbaar. Naast het free-abonnement biedt STKKR verschillende pakketten. Iedere organisatie heeft een andere wens wat betreft automatisering. Daarom zijn er verschillende pakketten ontwikkeld zodat aan ieders wens kan worden voldaan. 
Deze pakketten verschillen slechts enkel in het 
aantal Stkkrs dat het pakket bevat.
Het aantal Stkkrs per pakket varieert van 1 (met een gratis abonnement) tot 50.

Bekijk Pakketten.

Wat kun je met STKKR?

STKKR biedt verschillende functionaliteiten. Naast het werken met Get- en UpdateConnectoren van en naar AFAS bieden wij nog vijf andere STKKR functionaliteiten. Je vind ze hieronder allemaal in één overzicht.

Get- en UpdateConnectoren

Door middel van AFAS GetConnectoren haal je informatie uit AFAS. Deze data kun je naar wens bewerken en daarna in AFAS verwerken via de AFAS UpdateConnectoren. Stkkrs zijn de verbindingen tussen deze Get en UpdateConnectoren.

Data exporteren van AFAS naar FTP

Het is binnen STKKR mogelijk om een export van een getconnector, als CSV bestand, te plaatsen op een FTP server. Handig voor een koppeling met een ander systeem dat geen directe koppeling heeft met AFAS.

Importeren van wisselkoersen in AFAS

Werkt jouw organisaties met meerdere valuta’s? Stel STKKR dan in voor het synchroniseren van de valuta’s! STKKR koppelt rechtstreeks de Europese centrale bank aan AFAS.

Data importeren vanaf FTP

Maak laagdrempelige koppelingen o.b.v. CSV bestanden over een FTP(S) server. Daarnaast kun je ook handmatig een .CSV bestand verwerken. Denk aan het updaten van nacalculatieregels of het importeren van factuurtermijnen.

Mailen van AFAS rapportages

Binnen AFAS kun je een rapport maken. Denk aan een omzetrapportage, informatie over verzuim/verlof of een financiële kolommenbalans. Deze rapporten kunnen via STKKR middels een taakplanner automatisch gemaild worden naar geselecteerde gebruikers. Op deze manier breng je data naar gebruikers in plaats van dat je de data op moet halen.

iDeal koppeling met AFAS

Met STKKR is het mogelijk om bij een factuur een iDeal betaallink toe te voegen. Deze link voeg je toe aan een mail. Hierdoor kan een klant direct afrekenen door middel van Mollie. Naast de betaallink handelt STKKR ook de financiële mutatie in AFAS af. Na een succesvolle betaling wordt de factuur afgeletterd tegen een kruispost rekening!