Over STKKR

 

STKKR verlegt de grenzen van AFAS

AFAS is hét ERP-systeem voor het MKB. Iedere dag halen AFAS-gebruikers het maximale uit deze software. Helaas loop je dan ook wel eens tegen de grenzen aan van dit systeem. STKKR is in 2018 ontstaan om de grenzen van AFAS te verleggen. Iedere week ontdekken vijf tot tien huidige AFAS-gebruikers onze eenvoudige software. Ook zijn vele AFAS partners bij STKKR aangesloten en zijn ze naast AFAS-partner ook STKKR partner.

STKKR concept

Met STKKR kun je eenvoudig processen in AFAS automatiseren. Door middel van AFAS GetConnectoren haal je informatie uit AFAS. Deze data kun je naar wens bewerken en daarna weer in AFAS verwerken via de AFAS UpdateConnectoren. Stkkrs zijn de verbindingen tussen deze Get en UpdateConnectoren.

STKKR visie

Wij willen procesoptimalisatie in AFAS voor iedereen toegankelijk maken. Zo kan iedere organisatie zich volledig op haar werk focussen en wordt niemand met onnodige administratieve taken belast. Daarom hebben we eenvoudige software ontwikkeld die voor iedereen toegankelijk is. Je hebt hier geen programmeur meer voor nodig, alleen kennis van AFAS is voldoende!

Veiligheid voorop

Het is voor iedere organisatie van groot belang dat haar data goed beveiligd is. Dit staat bij ons dan ook voorop. Wij garanderen veiligheid van data doordat al het dataverkeer via een SSL-certificaat versleuteld verstuurd wordt. Daarnaast draait STKKR ISO27001 gecertificeerde servers in Nederland. Op deze manier waarborgen wij de veiligheid van jullie data.