Wat kan je met STKKR?

Met STKKR kun je op een eenvoudige manier werkzaamheden binnen AFAS automatiseren. De mogelijkheden van AFAS geborgd oprekken! D.m.v. de AFAS Get- en UpdateConnectoren kunnen gegevens worden opgehaald, bewerkt en, eventueel aan de hand van filters, teruggestuurd worden. Dit alles met zelf te bepalen intervallen zonder dat hiervoor geprogrammeerd hoeft te worden!

Ontstaan STKKR

STKKR is een gezamenlijk bedrijf van de AFAS partner Vionq en het web bureau Lajos.nl. Joan van de Krol (Vionq) bedacht STKKR in 2015 samen met Arjan Kapteijn (Lajos.nl) In 2016 startten de eerste testruns. In 2017 hebben we de eerste pilot versie van STKKR ontwikkeld, waarmee we succesvol een pilot hebben gedaan. In januari 2018 hebben we onze clouddienst gelanceerd. STKKR is product partner van AFAS.

Visie van STKKR

Met STKKR kan AFAS en kunnen AFAS partners, (AFAS) (ZZP) consultants en klanten, op een onafhankelijk platform, zonder te programmeren, get- en update connectoren automatiseren. Al deze partijen kunnen samenwerken op 1 platform.

Concept STKKR

Met STKKR is het in vele situaties niet meer nodig om een programmeur in te huren. Een AFAS deskundige kan zonder programmeren processen automatiseren. Zo kan STKKR m.b.v. een getconnector data ophalen, deze manipuleren en vervolgens wegschrijven middels de updateconnector. Dit alles doen we zo eenvoudig mogelijk, zodat de STKKR toegankelijk is voor een grote groep gebruikers.