Pakketten

Ambities verschillen per organisatie. Wij bieden vier verschillende STKKR pakketten aan waardoor een pakket altijd past bij het groeipad van jouw organisatie. Maak kennis met STKKR door middel van een gratis pakket en ga over op meerdere Stkkrs wanneer jouw organisatie daar klaar voor is. Onze pakketten verschillen slechts enkel in het aantal Stkkrs dat een pakket bevat. Lees hieronder alles over onze pakketten.

FREE

Maak kennis met STKKR door middel van ons Free pakket. Met dit pakket kun je twee Stkkrs maken, dus twee processen in AFAS automatiseren. Hierdoor leer je gratis de mogelijkheden van STKKR kennen en met gratis bedoelen we dan ook echt gratis! Er zit geen looptijd aan dit gratis pakket verbonden dus je kunt er zo lang als jij wilt gebruik van maken 

Start nu met Free!

LIGHT

Het light pakket is het eerste betaalde pakket van STKKR. Met dit pakket kun je vier Stkkrs maken en dus nóg meer processen automatiseren en voordeel behalen.

BUSINESS

Ben je serieus aan de slag met STKKR? Dan kom je al snel achter de voordelen van verdere procesoptimalisatie. Met het business pakket kun je heel veel processen automatiseren. Je kunt namelijk 20 Stkkrs inrichten

CORPORATE

Heb je een grote organisatie of ben je écht fan van procesoptimalisatie dan wordt het business pakket waarschijnlijk te klein. Stap dan over op ons Corporate pakket. Hiermee kun je 50 Stkkrs maken!

MAATWERK

Ben je tegen het limiet van het Corporate pakket aangelopen of heb je speciale wensen? Wij komen graag in contact met jou om een pakket op maat te maken. Afhankelijk van jouw wensen en het gebruik stemmen we samen een pakket samen wat past. 

Waarom biedt STKKR een gratis abonnement?

STKKR gelooft in haar product. We zijn van mening dat iedere AFAS-gebruiker voordeel kan behalen uit STKKR. Of je organisatie slechts één medewerker heeft of een multinational is, STKKR helpt jouw administratieve processen te automatiseren. Zodra je met STKKR werkt ga je kansen zien en laat je steeds meer foutgevoelige administratieve processen verdwijnen.

Het gratis abonnement is ook echt gratis, niet alleen om te proberen, maar ook gewoon in jouw productie-omgeving. We hebben slechts twee beperkingen op ons free abonnement, dat is het aantal (gelukte) iDeal transacties per maand. Doe je structureel meer dan 20 gelukte iDeal transacties per maand dan vragen we je om te updaten.

Ook kun je Stkkrs binnen ons free abonnement niet sneller draaien dan 1x per uur. 

 

Wat is de opzegtermijn?

Wij geloven in de kracht van onze applicatie. Voor iedere organisatie leveren wij toegevoegde waarde. Op het moment dat je jouw proces anders organiseert of stopt met AFAS kan het zijn dat je STKKR niet meer nodig hebt. Het voegt niks toe om dan lang aan STKKR vast te zitten. Bij ons is de opzegtermijn dan ook kort: de opzegtermijn is slechts 1 maand.

Welke voorkennis heb ik nodig?

Basiskennis van AFAS en jullie bedrijfsprocessen is voldoende! Ben je bekent met het aanpassen van gegevensverzamelingen en het importeren van data in AFAS? Dan kun jij met STKKR werken! STKKR is zo gebouwd dat het get- en updateconnectoren net zo simpel maakt als de importmodule van AFAS.

Heb je voorbeelden van Stkkrs?

Bekijk onze voorbeelden per AFAS-module.

Hoe snel kan ik up- of downgraden?

Je kunt zelf via onze applicatie up en downgraden. Te veel of te weinig betaald? Op de volgende abonnementsfactuur verrekenen we het verschil.

Wanneer en hoe betaal ik?

Je ontvangt voorafgaand aan de maand een factuur. Je kunt betalen met een overboeking of met iDeal.

Kan ik een demo krijgen?

Daar zorgen we voor! Vraag jouw persoonlijke demonstratie hier aan.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Bij vragen over de inrichting van jouw Get en Updateconnectoren staan onze STKKR-partners voor je klaar. Heb je een inhoudelijke of technische STKKR vraag? Dan helpen we je uiteraard graag verder! We proberen je vraag zo snel mogelijk voor je op te lossen. Neem hier contact met ons op.