HRM & Payroll Stkkrs

Als het goed is willen HRM-medewerkers in jouw organisatie bezig zijn met mensen en niet met software. Precies daar kan STKKR bij helpen! Door STKKR in te richten op de plekken waar HRM-medewerker te veel in AFAS werken laat je met STKKR het werk verdampen. Zo kunnen HRM-medewerkers doen wat ze leuk vinden.

Op deze pagina vertellen we jouw meer over de mogelijkheden met Stkkrs in de modules HRM en Payroll.

Voorbeelden van HRM & Payroll Stkkrs

Ter inspiratie vind je hieronder enkele voorbeelden die onze klanten eerder hebben ingericht voor de module HRM & Payroll. Deze voorbeelden zijn slechts voorbeelden. Jouw eigen creativiteit is het limiet!

Kom je er niet helemaal uit? Of wil je eens sparren over andere ideeën? Neem dan contact met ons op.

Uren boeken via dossier

Werk je met workflows en boek je uren? Schrijf dan je uren rechtstreeks vanuit een workflow! Ideaal voor het uren boeken via een serviceticket.
Bekijk onze how-to!

Bij het aanmaken van een medewerker direct een project aanmaken

In de flexbranche (detachering/uitzenden) is het vrij normaal. Iedere medewerker wordt een eigen project. Met STKKR maak je automatisch voor iedere (nieuwe) medewerker een project.

Kostprijs medewerker in sync houden met looncomponenten

De kostprijs van een medewerker wordt vaak bepaald door de looncomponenten. Het loon, de auto, een bonus etc. Met STKKR kun je automatisch de kostprijs juist houden.

Gebruiker automatisch blokkeren als medewerker uit dienst is.

Als de medewerker uit dienst is wil je natuurlijk niet dat hij/zij nog kan inloggen. Met STKKR zorg je ervoor dat de gebruiker automatisch wordt geblokkeerd.

Inzicht op de medewerkersstamkaart

Maak een eigen functieveld zodat je veel meer beeld hebt op de medewerkerskaart. Denk aan de actuele auto of het verzuim % dit jaar.

Gebruikerscode logisch houden

Met STKKR wijzig je de gebruikerscode automatisch naar een logische gebruikerscode. (12345.1024 naar 12345.stkkr).

Aansturen looncomponenten

Voor alle bijzondere regelingen kun je o.b.v. workflows of vrije bestanden looncompenten aansturen. Wachtdagen in de luchtvaartindustire bijvoorbeeld. o.b.v. de wachttijd krijgt de piloot het juiste extra salaris.

Anonieme sollicitant direct omzetten naar Sollicitant

Zet eenvoudig een anonieme sollicitant om naar bekende sollicitant. (verwerken persoonsgegevens).

 

Payroll uitbesteed maar zelf verlof/verzuim

Veel kleine bedrijven besteden payroll uit. Heb je AFAS, dan wil je eigenlijk verlof en verzuim zelf doen. Met STKKR stuur je automatisch einde maand de verlofstanden en verzuimgegevens naar jouw salarisverwerker sturen.

Aan de slag!

STKKR is verkrijgbaar in drie betaalde varianten en één gratis abonnement. Wij bieden vier verschillende STKKR pakketten aan waardoor een pakket altijd past bij het groeipad van jouw organisatie. Maak kennis met STKKR door middel van een gratis pakket en ga over op meerdere Stkkrs wanneer jouw organisatie daar klaar voor is. Onze pakketten verschillen slechts enkel in het aantal Stkkrs dat een pakket bevat. Lees hieronder alles over onze pakketten.

"Geen fouten meer in de uitbetaling van de daggelden aan onze piloten"

Wil jij de volledige potentie van STKKR zien?
Vraag dan een persoonlijk demo aan