Ordermanagement, projecten & abonnementen Stkkrs

In de AFAS Profit modules Ordermanagement, Abonnementen en Projecten gebeurt het. Het is de motor van jouw organisatie. Hier wordt de basis gelegd voor alle facturen die naar jouw klanten gaan. Het werk moet zorgvuldig, adequaat en zo efficiënt mogelijk gebeuren. 

Het is dan ook niet voor niks dat STKKR heel vaak in deze modules wordt ingezet. Geautomatiseerde processen verlopen snel, efficiënt en foutloos. We inspireren je op deze pagina graag met de mogelijkheden van STKKR voor deze module.

Voorbeelden van Stkkrs

Ter inspiratie vind je hieronder enkele voorbeelden die onze klanten eerder hebben ingericht voor de modules ordermanagement, projecten en abonnementen. Deze voorbeelden zijn slechts voorbeelden. Jouw eigen creativiteit is het limiet!

Kom je er niet helemaal uit? Of wil je eens sparren over andere ideeën? Neem dan contact met ons op.

Uren boeken via dossier

Werk je met workflows en boek je uren? Schrijf dan je uren rechtstreeks vanuit een workflow! Ideaal voor het uren boeken via een serviceticket.
Bekijk onze how-to!

Bij het aanmaken van een project de voorcalculatie direct aanmaken

Integreer eenvoudige voorcalculatiefunctionaliteit met twee vrije veldjes op het project. Aantal uur en werksoort. Ideaal voor simpele UxT projecten

Projecten automatisch afsluiten

Projecten afsluiten wordt nog wel eens vergeten. Sluit een project automatisch af o.b.v. een workflow of omdat er al drie maanden geen NC regel is geschreven.

Aantal declarabele uren/niet declarabele uren als functieveld in weergave

Direct de juiste stuurinformatie in jouw Profit en InSite weergaven. Met STKKR bereken je op de achtergrond iedere eigen functieveld.

Laatste nacalculatiedatum/ orderdatum inzichtelijk

Maak een eigen functieveld zodat je direct de laatste NC per klant in beeld hebt.

Automatisch kleine order toeslag of transportkosten op pakbon

Veel bedrijven hanteren een regel dat er transportkosten of kleine order toeslag berekent moeten worden als de order te klein is. Met STKKR laat je dit automatisch controleren en toevoegen.

Nieuwe verkooprelatie = nieuw project

Genereer o.b.v. eigen criteria automatisch een nieuw project.

Lees meer

Project & Abonnementsfactuur samenvoegen

Met STKKR ben je in staat om automatisch de abonnementsfactuur en projectfactuur volledig samen te voegen tot 1 factuur.

Productierapporten naar magazijn

Vaak wil je niet iedereen in AFAS hebben. Met STKKR ben je in staat om automatisch rapporten te mailen naar interne of externe gebruikers. Zo kun je jouw productiemedewerks dagelijks inzicht geven in hun targets.

 

Meer voorbeelden:

  • Vanuit een project een productieorder aanmaken
  • Project aanmaken o.b.v. een workklow
  • Aanmaken factuurtermijnregels o.b.v. opdrachtbevestiging
  • Uren accorderen o.b.v. dossier
  • Toekomstig bedrag abonnement berekenen en wegschrijven
  • Mailen BRZO (veiligheidslijst) naar brandweer
  • Huurmodule maken in STKKR en factureren via ordermanagement
  • Medewerkers uit dienst automatisch verwijderen uit projectteam

Aan de slag!

STKKR is verkrijgbaar in drie betaalde varianten en één gratis abonnement.  Wij bieden vier verschillende STKKR pakketten aan waardoor een pakket altijd past bij het groeipad van jouw organisatie. Maak kennis met STKKR door middel van een gratis pakket en ga over op meerdere Stkkrs wanneer jouw organisatie daar klaar voor is. Onze pakketten verschillen slechts enkel in het aantal Stkkrs dat een pakket bevat. Lees hieronder alles over onze pakketten.

"We hebben een enorme efficiency slag gemaakt met STKKR"

– Robbert van de Water, Sempergreen

Wil jij net zoals Robbert de volledige potentie van STKKR zien? Vraag dan een persoonlijk demo aan