Workflows Stkkrs

Met AFAS workflows voer je dagelijkse processen in de organisatie feilloos en zo efficiënt mogelijk uit. Je gebruikt ze om processen te automatiseren en te monitoren. Hierdoor kun je betere beslissingen nemen en meer tijd over houden voor belangrijke zaken. Er zijn standaard meegeleverde workflows maar je kunt ze ook zelf bouwen. Zo kun je ze helemaal afstemmen op de behoeftes van jouw organisatie. Op deze pagina vertellen we je meer over de mogelijkheden met STKKR voor Workflows. 

Voorbeelden van workflows Stkkrs

Ter inspiratie vind je hieronder enkele voorbeelden die onze klanten eerder hebben ingericht voor workflows. Deze voorbeelden zijn slechts voorbeelden. Jouw eigen creativiteit is het limiet!

Kom je er niet helemaal uit? Of wil je eens sparren over andere ideeën? Neem dan contact met ons op.

Uren boeken via dossier

Werk je met workflows en boek je uren? Schrijf dan je uren rechtstreeks vanuit een workflow! Ideaal voor het uren boeken via een serviceticket.
Bekijk onze how-to!

Opnieuw een taak in de workflow laten starten na X aantal dagen stilstand

Reminders sturen als er iets nog niet binnen is, is is vaak handwerk. STKKR kan automatisch workflow-stappen uitvoeren o.b.v. een trigger; bijvoorbeeld 7 dagen geen nieuwe reactie.
Lees meer

Automatisch een stap in de workflow afhandelen nadat deze X aantal dagen niet gebruikt is

Projecten afsluiten wordt nog wel eens vergeten. Sluit een project automatisch af o.b.v. een workflow of omdat er al 3 maanden geen NC regel is geschreven

Rekenen met velden (Aantal x Prijs per eenheid + vast tarief = totaalbedrag) en terugschrijven in het dossier

Direct de juiste stuurinformatie in jouw Profit en InSite weergaven. Met STKKR bereken je op de achtergrond iedere eigen functieveld.

Bijwerken financiele budgetten o.b.v. aanvraag workflow

Maak een eigen functieveld zodat je direct de laatste NC per klant in beeld hebt.

Rekenvelden op verkooprelatie maken: (bijv: hoeveel flows dit jaar ingestuurd )

Veel bedrijven hanteren een regel dat er transportkosten of kleine order toeslag berekent moeten worden als de order te klein is. Met STKKR laat je dit automatisch controleren en toevoegen.

Nadat de factuur volledig betaald is, worden automatisch alle openstaande flows op die bestemming afgesloten

Genereer o.b.v. eigen criteria automatisch een nieuw project.

Lees meer

Project aanmaken o.b.v. dossieritem. Handig om een relatie via de portal een nieuw project aan te laten maken

Met STKKR ben je in staat om automatisch factureren te generen. Bijvoorbeeld o.b.v. het aantal dagen tussen levering en retour van bepaalde artikelen. 

Blokkeren relatie via workflow

Vaak wil je niet iedereen in AFAS hebben. Met STKKR ben je in staat om automatisch rapporten te mailen naar interne of externe gebruikers. Zo kun je jouw productiemedewerks dagelijks inzicht geven in hun targets.

 

Aan de slag!

 STKKR is verkrijgbaar in drie betaalde varianten en één gratis abonnement. Wij bieden vier verschillende STKKR pakketten aan waardoor een pakket altijd past bij het groeipad van jouw organisatie. Maak kennis met STKKR door middel van een gratis pakket en ga over op meerdere Stkkrs wanneer jouw organisatie daar klaar voor is. Onze pakketten verschillen slechts enkel in het aantal Stkkrs dat een pakket bevat. Lees hieronder alles over onze pakketten.

"Een veel efficiënter serviceproces doordat workflows automatisch dingen doen"

– Joan van de Krol, Vionq

Wil jij net zoals Joan de volledige potentie van STKKR zien? Vraag dan een persoonlijk demo aan