Cursus management Stkkrs

AFAS heeft duidelijk zijn sporen verdiend op het gebied van cursusmanagement. Niet voor niks ontvangt AFAS meer dan 12.000 cursisten in hun pand.

Zeker met grote aantallen wil je het proces van inschrijving tot factuur zo efficiënt mogelijk laten lopen. Met STKKR zorg je ervoor dat gevoelig handmatig werk tot het verleden behoort. Op deze thema pagina vertellen we je meer over de module cursusmanagement. 

Voorbeelden van cursus
management Stkkrs 

Ter inspiratie vind je hieronder enkele voorbeelden die onze klanten eerder hebben ingericht voor de module cursus management. Deze voorbeelden zijn slechts voorbeelden. Jouw eigen creativiteit is het limiet!

Kom je er niet helemaal uit? Of wil je eens sparren over andere ideeën? Neem dan contact met ons op.

Uren boeken via dossier

Werk je met workflows en boek je uren? Schrijf dan je uren rechtstreeks vanuit een workflow! Ideaal voor het uren boeken via een serviceticket.
Bekijk onze how-to!

Optioneel diner factureren

Vaak wordt lunch en/of diner als optie aangeboden. Met STKKR zorg je ervoor dat het tarief van het evenement met een opslag wordt verhoogd. Zo kun je al tijdens de inschrijving aangeven of je wel of niet mee eet. 

Projecten automatisch afsluiten

Projecten afsluiten wordt nog wel eens vergeten. Drie maanden na het evenement verwacht je geen facturen meer en sluit STKKR het project automatisch af voor je.

Aantal declarabele uren / niet declarabele uren als functieveld in weergave

Direct de juiste stuurinformatie in jouw Profit en InSite weergaven. Met STKKR bereken je op de achtergrond ieder eigen functieveld.

Bij het aanmaken van een evenement direct een project aanmaken

Wil je de kosten op jouw evenement bijhouden, dan boek je kosten op een gelijknamig project. Vanuit het project heb je inzicht in opbrengst en kosten. Dat project moet je vooral niet steeds zelf willen aanmaken.

Automatisch matchen van anonieme deelnemers

Met STKKR kun je dankzij de slimme connectoren op KnPerson en KnOrganisation automatisch anonieme inschrijvingen matchen aan de bestaande organisatie.

iDeal integratie! 

Cursussen worden vaak gegeven aan particulieren. Daar wil je gewoon een iDeal betaallink kunnen aanbieden. Met STKKR richt je het eenvoudig in.

Lees meer

 

Laatste inschrijving

Maak een eigen functieveld zodat je direct de laatste NC per klant in beeld hebt. Bij een evenement en verkooprelatie is het veld “laatste inschrijving op dd-mm-yyyy” wel héél erg handig.

Uren docent boeken

Bij interne deelnemers kun je automatisch de nacalculatie laten boeken. Voor docenten bestaat dit (nog) niet. Met STKKR zorg je ervoor dat ook de nacalculatie voor de docent automatisch wordt geboekt.

Aan de slag!

STKKR is verkrijgbaar in drie betaalde varianten en één gratis abonnement. Wij bieden vier verschillende STKKR pakketten aan waardoor een pakket altijd past bij het groeipad van jouw organisatie. Maak kennis met STKKR door middel van een gratis pakket en ga over op meerdere Stkkrs wanneer jouw organisatie daar klaar voor is. Onze pakketten verschillen slechts enkel in het aantal Stkkrs dat een pakket bevat. Lees hieronder alles over onze pakketten.

"De uren van de docenten staan nu automatisch goed"

 

Wil jij ook de volledige potentie van STKKR zien?
Vraag dan een persoonlijk demo aan