Automatisch gebruiker mail + UPN omzetten
Op basis van ingevuld werkmailadres

Het is natuurlijk ontzettend vervelend als een medewerker niet in kan loggen of wanneer de UPN niet is gevuld. Wat onderstaand uitgelegde tool doet is kijken naar het vastgelegde werkmailadres van een medewerker de dag voor de indiensttreding en later. Dit zodat sollicitanten eerst nog wel kunnen blijven inloggen op OutSite met hun privémailadres.

  1. Download de GetConnector STKKR_OmzettenGebruiker Importeren kan door middel van Algemeen >> Uitvoer >> Beheer >> GetConnector Hierna voeg je de GetConnector toe door middel van Algemeen >> Beheer >> AppConnector >> STKKR openen >> Voeg de GetConnector toe en de Updateconnector Gebruiker (KnUser) hier toe.

  2. Hierna gaan we direct aan de slag binnen STKKR; log in en maak een nieuwe STKKR aan. Voeg de naam toe en doe de instellingen Data in AFAS plaatsen en gebruik AFAS GetConnector naar de UpdateConnector. Sla hierna de STKKR op. Selecteer zelf de gewenste frequentie.

STKKR toevoegen

3.  Selecteer de GetConnector STKKR_OmzettenGebruiker

GetConnector gegevens

4. Een filter hoeft in de volgende stap niet toegevoegd te worden omdat deze al bestaat in de GetConnector zelf.

5. Voor de Updateconnector kan je eventueel de UpdateConnector token wijzigen; de UpdateConnector die je moet selecteren is Gebruiker. Het type wat moet worden uitgevoerd is updaten omdat er geen nieuwe regels hoeven te worden toegevoegd.

UpdateConnector gegevens

Zelf met Stkkrs processen in AFAS automatiseren?

Herken je jouw bedrijf of handmatig proces in deze blog? Laat fouten dan tot het verleden behoren door processen te automatiseren in AFAS. Het enige wat je nodig hebt zijn het gewenste aantal Stkkrs.

Heb jij al een account? Start dan meteen met inrichten, eventueel samen met jouw AFAS-consultant. Heb jij nog geen account? Maak dan een gratis account aan. De software heeft weinig uitleg nodig, maar hier vind je meer informatie.