Ben jij overtuigd van STKKR?
Nu je directie nog!

 

De kracht van STKKR wordt steeds vaker door applicatiebeheerders ontdekt. Met ons gratis STKKR account kun je kosteloos een proces automatiseren, maar je hebt wel 20 ideeën meer in je hoofd! Helaas krijg je jouw leidinggevende/budgethouder (nog) niet overtuigt tot een STKKR abonnement. Klinkt dit herkenbaar? In deze blog geven we jou handvatten om jouw leidinggevende te overtuigen!

Overtuig ze met visie: ondernemingsprocesbeheer  

Als je bedrijf voor AFAS heeft gekozen, heeft ze niet alleen voor een stukje software gekozen. Ze heeft gekozen voor visie op automatisering. Hoogstwaarschijnlijk is jouw bedrijf hiervan dus al overtuigd. Het Ondernemingsprocesbeheer (OPB) boek vertelt je er alles over. Het belangrijkste element hierin is “Laat onnodig werk verdampen”.

Dit is precies wat STKKR doet! Wij laten onnodig werk verdampen zodat medewerkers van een bedrijf tijd over hebben voor werk dat wél toegevoegde waarde levert. Waar worden jouw collega’s én leidinggevende blij van? Juist, van toegevoegde waarde leveren! Je leidinggevende zal het op dit vlak 100% met je eens zijn.

++ Efficiëntie
++ Medewerkers tevredenheid

Maak een business case met STKKR

Is de budgethouder niet te overtuigen met de visie op automatisering? Dan wordt het tijd voor overtuiging met harde cijfers. Maak een business case! Een STKKR kost in het business abonnement slechts €17,50 per STKKR. Ieder proces dat je automatiseert moet dus €17,50 (dit is slechts een half uurtje) per maand besparen om kosten-neutraal te automatiseren. Alles wat je meer bespaart is voordeel! We hebben voorbeelden gezien waarbij business cases gehaald worden met terugverdientijden van slechts één dag. Probeer het eens uit!

 ++ Kosten en baten perfect inzichtelijk

Langlopende contracten bij STKKR?

Liever niet. STKKR is er door en voor AFAS gebruikers. Wanneer jullie bedrijf kan renderen met STKKR zijn wij blij. Wij werken graag met je samen, maar heeft AFAS een nieuwe functionaliteit ontwikkeld en is STKKR daardoor niet meer nodig? Al vanaf de eerste maand heeft STKKR een opzegtermijn van slechts één maand

++ Betrouwbare partner

Eenvoud 


STKKR is een eenvoudig te begrijpen tool. Iedereen met verstand van AFAS gegevensverzamelingen en een beetje verstand van de AFAS structuur kan Stkkrs bouwen en beheren. Gaat je AFAS beheerder of AFAS partner bij je weg? Geen probleem, jouw nieuwe AFAS beheerder leert snel om met Stkkr werken en anders staat er een uitgebreid
partnernetwerk voor je klaar!

++ Eenvoud

Nog niet overtuigd van STKKR?

Ben jij als applicatiebeheerder helemaal overtuigd maar de budgethouders nog steeds niet? Wij komen graag langs. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.