Automatisch een nieuw project aanmaken in AFAS

Yes! Een nieuwe klant gescoord! Iedereen blij, behalve degene die alles mag gaan vastleggen in AFAS. Van een klant registreren en een nieuw project aanmaken, tot een incassomachtiging inrichten. Het is nogal een proces. Iets vergeten of een foutje maken in AFAS is niet ondenkbaar. Kan dat nou niet makkelijker? Ja dat kan zeker!

Process automation in AFAS

Voor iedere klant wil je je zaken goed op orde hebben. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van jouw organisatie. Hier wil je dan ook liever geen foutgevoelig handmatig proces aan koppelen.  Met Stkkrs kun je, op basis van je data in AFAS, automatisch zaken inrichten. Stel je voor: je maakt een nieuwe klant aan en door enkel een paar vinkjes te zetten in AFAS worden bijbehorende processen uitgevoerd. Denk hierbij aan een vinkje `deze relatie is debiteur`. Door dit vinkje wordt een project aangemaakt in AFAS waar je direct je uren op kunt boeken. Heerlijk toch?!

Welke processen kun je automatiseren in AFAS?

Voor iedereen met basiskennis van AFAS zijn processen eenvoudig te automatiseren. De mogelijkheden zetten zijn hierbij eindeloos, je hebt alleen je gewenste aantal Stkkrs nodig. Hierdoor verdwijnen handmatige acties waardoor de kans op fouten aanzienlijk wordt verkleind. Onderstaande punten zijn slechts enkele voorbeelden van processen die je eenvoudig kunt automatiseren in het nieuwe klantproces

  • Project aanmaken waar je direct je uren op kunt boeken
  • Incassomachtiging registreren
  • Accountmanager vullen op de relatie vanuit de forecast verantwoordelijke
  • Termijnen vullen op project o.b.v. forecastbedrag in zelf ingestelde verdeling
  • Portaltoegang aanzetten van alle contacten

Gebruik je eigen creativiteit en richt het zelf in! Heb je vragen over de processen die jij eventueel kunt automatiseren? Neem contact met ons op, wij informeren je graag.

Zelf met Stkkrs processen automatiseren?

Herken je jouw bedrijf of handmatige proces in deze blog? Laat fouten dan tot het verleden behoren door processen te automatiseren in AFAS. Het enige wat je nodig hebt zijn het gewenste aantal Stkkrs.

Heb jij al een account? Start dan meteen met inrichten, eventueel samen met jouw AFAS-consultant. Heb jij nog geen account? Maak dan een gratis account aan. De software heeft weinig uitleg nodig, maar meer informatie vind je op https://www.stkkr.nl/kb