1. Home
  2. Docs
  3. Fouten oplossen
  4. GetConnector haalt geen regels op

GetConnector haalt geen regels op

Vaak worden stkkrs gebruikt voor medewerker gegevens op te halen om deze eventueel te wijzigen of hier een toevoeging op te doen. Ditzelfde issue wordt ook vaak geconstateerd bij het ophalen van dossieritems of het vastleggen hiervan. Nu is de stkkr af maar krijg je geen resultaten uit de GetConnector; er worden 0 regels geüpdatet. 

Je hebt onderstaande GetConnector genomen:

Ook in het voorbeeld van de GetConnector zie je geen resultaten terwijl je deze in Profit wel ziet. 

Voor jezelf kan je dan nog een extra controle te doen om te kijken; ga hiervoor naar connect.afas.nl. Log in door middel van je gebruikersnaam en wachtwoord of maak deze aan. Ga hierna naar het kopje REST / JSON, pak hier de GetConnectors vul hier het token in en de juiste GetConnector. 

Druk daarna op Execute; zie je hier nog steeds geen resultaten dan ligt het aan de autorisatie binnen AFAS. 

Als je alle bovenstaande resultaten krijgt ligt het binnen de AFAS autorisatie van de gebruiker waaraan de token is gekoppeld. Deze heeft geen inzage op een van de gegevensfilters benodigd om de gegevens in te zien. 

Controleer in de AppConnector welke gebruiker er is gekoppeld aan de gebruikerstoken die je hebt verstrekt. De gebruiker moet toegang hebben tot de medewerker om de gegevens op te halen. 

Ga hiervoor naar Profit >> Algemeen >> Beheer >> Autorisatietool >> Selecteer de gebruiker >> Voorbeeld: Ga via het tabblad autorisatie >> HRM >> Medewerker >> Medewerker (MSS) >> Filters. Je ziet hier dat alles rood is gemarkeerd. 

Zet deze voor de gebruiker aan; doe dit het liefst op basis van groep zodat je eventueel andere externe gebruikers ook direct toegang kan geven tot de omgeving. De standaard gebruiker die je hiervoor kan gebruiker is PR-006 voeg hier de filters op toe. 

Nu kan de filtering niet alleen op de medewerker zitten, hou hierbij ook rekening met organisaties/personen en werkgevers. Om alles te controleren zou ik via de gegevensfilters bovenin controleren welke er allemaal worden gebruikt en deze activeren voor de gebruiker. De filters die rood zijn gemarkeerd worden gebruikt binnen de omgeving.