1. Home
 2. Docs
 3. Geavanceerd
 4. “En door..” / Treintjes

“En door..” / Treintjes

Het is binnen STKKR mogelijk om acties achter elkaar uit te voeren. Dit bieden we aan in 2 vormen:

 1. En Door…
  Met “En Door..” functionaliteit kun je nadat de Stkkr klaar is een volgende Stkkr opstarten. Dit is een compleet nieuwe Stkkr met een andere GetConnector of zelfs een ander type Stkkr. In de volkmond noemen we deze functionaliteit ook wel treintjes.
 2. Response-verwerking
  Met Response verwerking kun je o.b.v. dezelfde GetConnector aangevuld met het resultaat van de update (meestal een ID) een 2e updateconnector uitvoeren.
  Lees meer over response verwerking..

 

Met een treintje (en door..) kun je een aanschakeling maken van handelingen. Dit is super interessant als je opeenvolgende acties in een conversie hebt. Je maakt eerst de verkooprelatie aan en daarna stuur je dossiers in. Er is geen limiet aan het aantal opeenvolgingen die je instelt. De eerste Stkkr is de start en zodra die klaar is start de volgende Stkkr.

Er zijn 2 varianten:

 1. Standaard: De volgende Stkkr start als de run foutloos is uitgevoerd. Als er geen resultaat is (0 regels in getconnector of geen FTP bestanden) zal de volgende Stkkr ook gestart worden.
 2.  Ook uitvoeren als er regels mislukken”. De volgende Stkkr start als de run klaar is, ook in geval van fouten.

 

Instellen
Je stelt deze functionaliteit in onder de stap “Updateconnector gegevens”. Activeer eerst even de geavanceerde functies.

 1. Kies de Stkkr die gestart moet worden
 2. Bepaal de opstartcriteria. Standaard start de volgende Stkkr alleen als er geen mislukte regels zijn.

 

Klaar